call

+38(066)245-51-60

Замовити дзвінок
cart
0

0.00грн.

Товарів: 0

Безкоштовна доставка біжутерії

Бажаєте не платити за доставку біжутерії Укрпоштою та Новою Поштою? - Легко! В інтернет магазині найвигідніші умови для безкоштовної доставки біжутерії!




Постійні покупці давно оцінили наші доступні умови безкоштовної доставки прикрас та ювелірної біжутерії, які набувають чинності вже за умови замовлення на суму від 300 гривень.

Надалі ми плануємо залишити колишній мінімальний поріг для безкоштовної доставки незалежно від тарифів логістичних компаній, що динамічно збільшуються.

З нового 2021 року Укрпошта трохи підняла – тарифи на доставку посилок, збільшивши вартість доставки біжутерії на 2-6 гривень.

З 20 березня 2021 року Нова Пошта піднімає тарифи незначно, загалом на 5 гривень на доставку та на 1 гривню на упаковку.

З одного боку, 5 гривень – дрібниця, з іншого боку, замовивши недорогу біжутерію, наприклад, сережки за 45 гривень шкода буде віддати стільки ж за їх доставку.

Незважаючи на збільшення тарифів, ми умови безкоштовної доставки НЕ ЗМІНЮЄМО! Достатньо купити біжутерію на суму від 300 гривень, і Ви гарантовано отримаєте її у відділенні Укрпоштою з безкоштовною доставкою по Києву.

Для безкоштовної доставки Укрпоштою до України мінімальне замовлення – 350 гривень. Безкоштовно доставимо біжутерію до відділення Нової Пошти у Києві при замовленні її на суму від 400 гривень. Доставимо безкоштовно Україною, якщо сума замовлення від 450 гривень.

Дані дійсні до 20 березня 2022 року!

Приємних покупок!